Latest Blogposts

Afstandsbediening voor Vakantiewoningen

Vakantiewoning Beveiligen

Uw vakantiehuis op afstand beheren en besturen.

Uw vakantiewoning beheren? Uw vakantiehuis is dé manier om te ontspannen en te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. Maar kunt u uw vakantiewoning weer zorgeloos achterlaten?

Want u verblijft meestal zelf maar even in uw vakantiewoning. Daarna staat uw woning leeg of verblijven er vreemde mensen in uw vakantiewoning. Hoe houdt u uw vakantiewoning dan in topconditie?

De beveiliging van uw vakantiewoning is dé oplossing en biedt zekerheid en rust! Graag informeren we u over alle mogelijkheden...

Vakantiewoning Beveiliging

Het beveiligen van een vakantiehuis kan moeilijk en duur zijn. U kunt ervoor kiezen om een servicebedrijf in te huren, maar hoe vind u een betaalbare en betrouwbare partner?

U kunt uw buren vragen om uw woning in de gaten te houden, maar wat als u vakantiewoning afgelegen is?

Gelukkig is er een nieuwe, betere en betaalbare oplossing....

Vakantiewoning Domotica systemen

Domotica is dé oplossing voor het beveiligen van uw vakantiewoning. Het is vanaf nu mogelijk om uw vakantiewoning overal te beheren. Dit kan overal ter wereld met behulp van onze betaalbare domotica systemen.

Met onze draadloze technologie is het mogelijk om uw vakantiewoning te monitoren. Dit kan met en smartphone, tablet, laptop of computer.

Het iQ-Domo Domotica systeem is gebaseerd op de wereldstandaard z-Wave. Dit protocol heeft meer dan 20 miljoen apparaten in gebruik. Met eenvoudige Apps, kunt u als eigenaar van een vakantiehuis uw woning op afstand besturen en beheren. Zo heeft u op verschillende manieren controle over uw woning en is een servicebedrijf minder noodzakelijk geworden.

De mogelijkheden zijn eindeloos..

De mogelijkheden

Het iQ-Domo systeem biedt u de volgende mogelijkheden en oplossingen:

 1. Vakantiewoning - Beheer op afstand

  • Is de verlichting en de verwarming uit? Zijn er geen lekkage's? Zijn de ramen en deuren afgesloten? Zijnde huurders vertrokken?  Allemaal zaken waarmee u als vakantiewoning- of Logiesverhuurder zich zorgen om maakt. Doe de gordijnen, rolluiken op afstand open of dicht.
 2. Veiligheid in uw Vakantiewoning

  • Voorkomen is beter dan.... We weten het allemaal. Neem preventieve maatregelen ter voorkoming van schade en ongevallen, door het uitschakelen van de gastoevoer en kachels, zorg voor goede verlichting, zodat niemand valt of zich bezeert. Stuur bv. de rolluiken open bij rook of brandmelding, zodat mensen niet opgesloten zitten in de woning. Geef wateralarm bij overstroming. Het systeem stuurt uw een Popup  bij stroomuitval.
 3. Vakantiewoning - Alarmsysteem

  • Middels sensoren kunt u verlichting aansturen, maar ook beweging detecteren. Stuur direct alle verlichting en de alarmsirene aan en een melding naar uw smartphone of die van een beheerder of alarmdienst in de buurt van de woning. Bekijk uw Camera beelden en zowel live als de opgeslagen beelden. Uw Domotica systeem
 4. Toegang tot uw Vakantiewoning voor onderhoudsdiensten

  • Geef onderhoudsdiensten en schoonmakers toegang tot uw woning en zie meteen of en dat ze hun afspraken nakomen. Toegang kunt u eenvoudig op afstand wijzigen, blokkeren en toekennen.
 5. Toegang tot uw B&B, Logies, Airbnb of Verhuurpand voor uw huurders

  • Laat uw huurders eenvoudig binnen door vooraf het exacte tijdvenster van verhuur toe te kennen aan een Pincode, waarmee de huurders binnen kunnen. U kunt dit allemaal op afstand regelen en wijzigen. Stuur een Pincode na ontvangst van betaling toe via een E-Mail of SMS-je. U heeft geen sleutels meer nodig (dus ook geen kopieer- en verlies-risico).
 6. Energiebesparing voor uw Vakantiewoning

  • Niemand in de woning, middels bewegingsdetectie gaat de verwarming automatisch een stapje naar beneden. Langer geen beweging, nog verder. Schakel verlichting uit of in lage dimstand, als deze niet noodzakelijk is. Schakel boilers e.d. uit als er niemand is.
 7. Verwarming regelen op afstand in uw vakantiewoning

  • U kunt de verwarming alvast een paar graden hoger zetten als u of uw gasten onderweg bent/zijn naar de vakantiewoning. Behaaglijk arriveren is een comfort die u uzelf en uw gasten graag toewenst.
 8. Voorkom schade aan uw vakantiewoning

  • Schakel op afstand uw gasleiding en waterleiding af, en voorkom schade door brand, explosie of waterschade, al dan niet door bevriezing van leidingen. Krijg meldingen bij stroomuitval en wateroverlast.
 9. Niks vergeten

  • Detecteer dat de ramen en deuren zijn afgesloten, als u vertrekt. Voorkom dat deze open blijven staan en u zich ongerust maak of deze zijn afgesloten en uw of anderen de woning wel veilig hebben achtergelaten en dat u uit voorzorg onderweg toch nog even moet omdraaien om alles te checken.
 10. Vakantiewoning - Camera toezicht op afstand

  • Bekijk live de beelden in en om uw woning, of bekijk de opgeslagen beelden, welke worden gemaakt als er onraad of alarm is. Controleer dat de woning op tijd is opgeleverd en niets is vernield.
 11. Verdien uw Vakantiewoning-domotica terug

  • De investering in een Domotica systeem verdiend u terug, door energie besparing, maar ook door minder schade aan uw bezittingen en lagere beheerskosten.

 

Informatie & Bestellen

Wilt u meer informatie over het beveiligen van uw vakantiewoning of wilt u onze ultieme beveiligingssystemen bestellen? Neem dan contact met ons op  013-5136 111, we staan u graag te woord.

En iQ-Domo is goedkoper dan u denkt!

 

Ga hier naar onze Webshop