Page content

“DE AFSTANDSBEDIENING VOOR IEDERE WONING”


“DE AFSTANDSBEDIENING VOOR IEDERE WONING”

We kennen wel die TV-reclames, waarbij je de verwarming en verlichting op afstand kunt regelen, of je energieverbruik kunt uitlezen op een wanddisplay, of een rookmelder die op je App meld dat er een probleem is.

Maar hoe zou het zijn als, al deze mogelijkheden in één enkele oplossing beschikbaar zou zijn.

Nou die oplossing is er met iQ-Domo. Je betaalt geen (verborgen) abonnementskosten, geen langdurige contractverplichtingen en je levensritme wordt niet opgeslagen voor marketingdoelen (privacy).

Je betaald één keer en blijft verder volledig onafhankelijk.

Het systeem is gebaseerd op een wereldstandaard en is draadloos. Het werkt bedrijfszeker, door 2-weg communicatie in een ongestoord zendkanaal. Er zijn honderden producten verkrijgbaar en er zijn er 10-tallen miljoenen van in gebruik.

iQ-Domo biedt een oplossingen, waarbij u altijd kunt uitbreiden. Begin met het beveiligings- of energiebesparingspakket en breid deze later uit.

Wereldwijde afstandsbediening:

Met dit systeem kun je via de zeer uitgebreide-, maar eenvoudig te bedienen Smartphone App, al je gekoppelde apparaten op afstand regelen (overal waar je internet hebt).

Maar ook met een eenvoudige afstandsbediening kun je met één enkele klik, je woning in de gewenste veiligheid, lifestyle, sfeer en/of comfort klikken.

Het systeem is draadloos en daardoor flexibel en eenvoudig te installeren (zonder verbouwen) en geschikt voor talloze toepassingen, zoals:iQ-Domo Toepassingen cirkel

  • Energiebesparing door inzicht (ook bij zonnepanelen)
  • Een Alarm- en Veiligheidssysteem met meerwaarde
  • Cameraopnames of live kijken
  • Comfort, sluit je gordijnen automatisch
  • Elektronische toegang, zoals in onze auto’s
  • Draadloze Video-intercom, met Smartphone koppeling

Voor meer informatie, ga naar: http://iqdomo.nl

iQ-Domo_by-Pro-ID logo-1a

 

 

 

.