Latest Blogposts

Gratis alarmsysteem met iQ-Domo domotica

Het iQ-Domo Domotica slimme-woning systeem kan worden gebruikt als een zeer betrouwbaar draadloos alarmsysteem.

Hiervoor is de Starterskit voldoende om een compleet werkend systeem te configureren.

Gebruik de Bewegingsensor in de lifestyle AWAY en/of SLEEP en stuur een Popup melding en/of eMail als er onraad is en schakel de verlichting aan.

Dit alarmsysteem heeft op veel punten een pre t.o.v. de meeste in prijs vergelijkbare alarmsystemen, welke men in bouwmarkten, Media-shops en op internet terug te vinden zijn voor nagenoeg dezelfde prijs. Het grote nadeel van deze systemen is dat ze werken met SIM-kaarten ...

Voor de prijs van een standaard alarmsysteem setje kunt u met de Starterkit (€. 248,-) van iQ-Domo slimme-woning techniek uw eigen GRATIS alarmsysteem bouwen, waarbij naast Popup berichten ook uw verlichting wordt aangeschakeld als er een inbraak of onraad is.

GSM Blokkers:

De criminele wereld beschikt tegenwoordig over zgn. GSM-killer apparatuur, een eenvoudig apparaatje voor in de auto, te koop op Chinese websites. Hiermee wordt de zendfrequentie van GSM telefoons en apparatuur geblokkeerd. Dus ook van een SIM-kaart gestuurd alarmsysteem. Gelijksoortige apparatuur wordt gebruikt om uw afstandsbediening van uw auto te blokkeren, waarbij op parkeerplaatsen, als u niet goed oplet (achterom kijkt) uw auto dus niet op slot schakelt.

Het iQ-Domo systeem controleert zeer regelmatig of de draadloze verbindingen nog intact zijn, zo niet dan krijgt u een melding via internet dat uw apparatuur om een duistere reden niet meer bereikbaar is. 

Maak van uw iQ-Domo starterskit eenvoudig een betrouwbaar alarmsysteem

Maak van uw iQ-Domo starterskit eenvoudig een betrouwbaar alarmsysteem

Hierdoor is het iQ-Domo systeem ook als Alarmsysteem betrouwbaarder dan reguliere draadloze alarmsystemen.

De iQ-Domo-starterkit bestaat uit:

  • iQ-Domo Internet gateway
  • Een Stekker Energie-meter - Schakelaar
  • Een Plug_in Dimmer/schakelaar
  • Een Sensor voor Beweging - Temperatuur - Licht

Het iQ-Domo systeem ondersteund standaard 3 lifestyles, HOME - AWAY - SLEEP en de mogelijkheid om eigen regels aan te maken.

Door een eenvoudige regel te maken, waarbij er een Pop-up-melding, een e-Mail (koppelbaar naar SMS) alle verlichting aanschakelen, als er beweging wordt gedetecteerd in de AWAY en/of SLEEP lifestyle, heeft u uw eigen zeer geavanceerd alarmsysteem gemaakt.

alarmsound_smallBuiten IP-cameraDoor een Alarmgever en/of een Camera aan te schaffen maakt u uw Alarmsysteem nog completer.Maak automatisch opnames als er onraad is en kijk deze later terug. Koppel uw alarmgever aan een rook melder en u krijgt een alarmsignaal in de ruimte die u wenst (evt. ver van de melder) en krijg Popup meldingen. 

Hiernaast heeft u alle verdere voordelen van het iQ-Domo slimme-woning systeem, zoals comfortabel en geheel automatisch of via uw App via internet vanuit de gehele wereld uw verwarming regelen, uw verlichting regelen, apparaten schakelen, gordijnen of rolluiken sluiten en Camara beelden bekijken (life of opnames), maar ook energieverbruik inzicht en besparing.

HOUD MIJ OP DE HOOGTE:
Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij