Eenvoudig uw eigen Alarmsysteem configureren

Uw Alarmsysteem configuratie in X  stappen.

In deze installatie instructie laten we zien hoe u een Alarmsysteem kunt configureren.

Generieken producten kunnen veelal toch worden gekoppeld met het iQ-Domo systeem. In de lijst van derden producten zijn de meest populaire reeds opgenomen. Indien u een specifiek product toch wenst te installeren dient u dit te doen volgens de navolgende methode (dit is wel een beetje voor specialisten).

*Als u al ingelogd bent, kunt u direct verder gaan naar stap C.

Stap A: Startpagina

Als eerste moet u inloggen op uw account. Hiervoor gaat u naar www.iqdomo.nl  en klikt u op ‘Login’, in de hoek rechtsboven. Ga hierna naar stap B.iq-domo.nl Start-Login-!!!

Stap B: Log in

Log in op uw account. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op ‘Login’. Ga dan verder naar stap C.

iQ-Domo Login-!!!

Stap C: Setup apparaten

Ga naar ‘Setup’. Hier voegt u onder andere kamers, instellingen, producten, etc. toe. Zie de betreffende installatie instructies.

1. Installeer uw Alarm-Sound sirene
  2. Installeer uw MoLiTe Multi-sensor
  3. Installeer uw Raam/Deur sensor
  4. Installeer uw Rookmelder (optioneel)
  5. Installeer uw PlugIn Dimmer (optioneel)

Stap D: Setup

Setup Beveiliging-2-!!!

Stap D1,2,3: Setup

Ga naar de Setupmodus(1), Kies Regels(2), Kies beveiliging(3)

Stap D4: Setup

Alle alarmeringsapparaten worden weergegeven in het overzicht. Stel voor de beide lifestyle's (SLEEP & AWAY) in hoe het alarm, moet reageren.

Nooit Alarm:  Het product is niet geconfigureerd voor alarm meldingen, desgewenst kan het product in Scenes of Regels geconfigureerd worden.

Meteen Alarm:  Het product zal bij detectie meteen alarm geven naar de gekozen Alarmsounds

Alarm na inlooptijd:  De geselecteerde Alarmsounds (Sirene) zal gedurende een bepaalde tijd korte beeps laten horen, voordat het alarm afgaat..

Stap D5: Setup

• Extra opties:

Inlooptijd: De Sirene zal gedurende deze tijd het Inloopgeluid laten horen, om aan te geven dat het alarm na deze tijd wordt geactiveerd.

Camera opname duur:  Indien er Camera's zijn gekoppeld kan hier aangegeven worden hoelang de opnameduur van de Camera's moet zijn (max. 1,5 minuut).

Gebruikte Alarm-sounds:  Hier kiest u de Alarmsound('s) die het alarm moeten hoorbaar maken.

Stap E: Setup

Setup Beveiliging-opslaan-!!!

Nadat u alle instellingen heeft geconfigureerd moet u deze opslaan!

U bent nu in weze klaar met de basis van uw alarmsysteem.

Extra instellingen:

Ga naar de installatie-instructie voor Scene's en Regels om meer functionaliteit uit uw systeem te halen.

Als u Pop-Up meldingen wilt ontvangen dient u dit in te stellen in de Instellingen van uw Smartphone App. onder het Bel-icoontje. Vul toestel naam in en bevestig de ontvangen e-Mail. Vanaf nu kunt u in Regels Pop-Up melding aanmaken, welke naar de desbetreffende smartphone(s) gestuurd worden.

DIRECT UW ALARMPAKKET BESTELLEN!