iQ-Domo Account aanmaken

Account aanmaken? Product toevoegen? Een Scene of Regel aanmaken? Onze interface helpt u hier stapsgewijs mee (Wizard). Toch kan het wel eens voor komen dat u er zelf niet helemaal uitkomt. Geen paniek! Met deze handige digitale handleidingen laten wij u precies zien wat u op uw eigen scherm ziet. Met behulp van een heldere uitleg, simpele stappen en screenshots in deze tutorials helpen wij u zeer gemakkelijk en snel naar het gewenste resultaat. Veel succes!

Account aanmaken

Stap 1: Startpagina

Ga eerst naar de website van iQ-Domo, www.iq-domo.nl.
Rechtboven in de hoek ziet u Login. Klik hierop en ga naar stap 2.
iQ-Domo-Login-!
Stap 1: Ga naar www.iq-domo.nl en klik op 'Login'.

Stap 2: Registeren

Om een account aan te maken moet u zich eerst aanmelden. Klik op ‘Nieuw account’ en ga naar stap 3.
Stap 2: Klik op 'Nieuw Account'.

Stap 3: Nieuw account

Klik op ‘Nieuw account’ en ga verder naar stap 4.
(foto)
Stap 3: Klik op 'Nieuw Account'.

Stap 4: Gegevens invullen

Vul uw gegevens in. De nieuwsbrief wordt één keer per maand verstuurd. In deze brief staat informatie over veranderingen, nieuwe producten en nieuwe functies. Klik na het invullen van de gegevens op ‘Opslaan’. Ga verder naar stap 5.
iNOTE: bij reseller code vult "proid" in.
iQ-Domo Registratie
Stap 4: Vul uw gegevens in en klik op Opslaan.

Stap 5: Gelukt!

Uw account is aangemaakt. De eerste stap naar uw eigen huisautomatiseringssysteem is gezet. U ontvangt nu een e-mail waarin staat dat u uw e-mailadres moet valideren. Indien u dit niet doet zult u geen berichten van iQ-Domo ontvangen. Deze kunnen bestaan uit productnotificaties, alarmberichten e.d.
Stap 5: Uw account is aangemaakt.
Nu u een eigen account heeft aangemaakt kunt u de Gateway gaan instellen.