iQ-Domo Kamers toevoegen

Voor het toevoegen van kamers dient u te beschikken over . jpg foto's.

Het toevoegen van kamers is niet verplicht. U kunt dit later ook nog uitvoeren.

Hier gaat u direct naar produkten toevoegen.

Stap 1: Startpagina

Ga eerst naar de website van iQ-Domo, www.iq-domo.nl.
Rechtsboven in de hoek ziet u Login. Klik hierop en ga naar stap 2.
iq-domo.nl Start-Login-!!!
Ga naar www.iq-domo.nl en klik op 'Login'.

Stap 2: Login

Log in op uw account. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op ‘Login’. Ga dan verder naar stap 3.

iQ-Domo Login-!!!
Stap 2: Klik op 'Nieuw Account'.

Stap 3:  'setup'

Ga naar 'Setup' Hier kunt u onder andere kamers, instellingen, producten, etc. toevoegen. Ga dan naar stap 4.

Setup

Stap 4:  kamers

Om kamers toe te voegen aan uw account gaat u in het linker menu naar Kamers. Vervolgens gaat u naar de volgende stap.
 Plaats in kamer-!!!
kamers.

Stap 5: Kies bestand

Om de foto’s of tekeningen toe te voegen, klikt u op ‘Bestand kiezen’. Zoek het bestand en open deze vervolgens. U kunt maximaal negen foto’s uploaden. Ga hierna naar stap 6.
Kies bestand.

Stap 6: Geef een naam

Geef de kamers een naam. Dit is handig ( ook voor later) omdat u zo eenvoudig kunt zien welke producten in welke kamer staan. Wanneer u klaar bent, klikt u op ‘Opslaan’ en gaat u verder naar stap 7.

Geef een naam

Stap 7: Foto's uploaden

Uw foto’s of tekeningen worden nu geüpload naar uw account. Wacht totdat dit klaar is voordat u verder gaat naar stap 8.

foto's uploaden

Stap 8: Gelukt!

De foto’s zijn succesvol geüpload. De kamers zijn nu toegevoegd aan uw account. Nu kunt u, wanneer u producten toevoegt, deze meteen in de juiste ruimte plaatsen.
Gelukt.