iQ-Domo Snel Starten

Snel starten met uw iQ-Domo Domotica systeem.

Om te kunnen werken met iQ-Domo heeft u minimaal een iQ-Domo Internet Gateway nodig. Ook dient u zich aan te melden op de iQ-Domo site. Daarna kunt u de Gateway aanmelden.

U doet dit door de onderstaande stappen te doorlopen. Vervolgens kunt u uw systeem naar eigen wensen geheel inrichten en configureren.

Account aanmaken? Product toevoegen? Een Scene of Regel aanmaken? Onze interface Wizard helpt u hier stapsgewijs mee. Toch kan het wel eens voorkomen dat u er niet helemaal uitkomt. Geen paniek! Met deze handige digitale handleidingen laten wij u precies zien wat u op uw eigen scherm ziet. Met behulp van een heldere uitleg, simpele stappen en screenshots in deze installatie instructies helpen wij u eenvoudig en snel naar het gewenste resultaat. Veel succes!

Maar eerst algemene uitleg over de iQ-Domo systeemconfiguratie.

STAP 1:  Account aanmaken

STAP 2:  Internet Gateway instellen

STAP 3:  Kamers toevoegen (kan later ook nog)

STAP 4:  Producten toevoegen

STAP 5:  Start hier om in te loggen

STAP 6:  Download uw App hieronder:

iQ-Domo iOS App download Is vanaf ongev. 25 okt beschikbaar        iQ-Domo Google Play App download

Ga hier naar de kennisbank !

Bedankt voor het aanmelden van uw iQ-Domo systeem.