Unieke Veiligheids/Alarm systeem aanbieding!

Geldig t/m zondag 31 mei, daarna gelden de normale prijzen.

Kies het Ultiem Alarmsysteem voor uw woning. 

Bellen ze bij u aan, gaan uw deuren of ramen open, of is er brand? Ontvang dan automatisch een melding op uw smartphone. Bij het detecteren van beweging in uw woning, starten uw camera’s automatisch met opnemen en schakelt alle verlichting aan.

iQ-Domo-Alarmkit-1024x747De vakantieperiode is voor dieven hét moment om in te breken. Dieven kijken naar bijvoorbeeld gordijnen die gesloten zijn en lampen die uit staan. Kies voor een zorgeloze vakantie, zonder vakantiestress.

Uw gordijnen openen en sluiten automatisch op de gewenste tijdstippen, net als uw verlichting. Daarbij bekijkt u op ieder gewenst moment live uw camerabeelden, waar dan ook ter wereld. 

Bestel het  Ultieme Veiligheidspakket (€.697,50 > €.549,-)

Bestel het  Standaard Veiligheidspakket (€.289,95 > €.237,-)

 

Kinderlijk eenvoudig te installeren

Deze systemen zaten vroeger alleen in dure villa’s, maar tegenwoordig is domotica voor iedereen beschikbaar, zonder te hakken, breken of verbouwen. Ons systeem is snel en eenvoudig te installeren en te verbinden met het internet.

De stap voor stap handleiding met bijbehorende video’s maken de installatie kinderlijk eenvoudig. Daarnaast kunt u gebruik maken van de ondersteuning van onze specialisten.

Bel 013-5136111 en we bieden gratis installatiehulp. Deze hulp bieden we levenslang! Dus als u over een aantal jaar iets wilt aanpassen, helpen we u met evenveel enthousiasme.

En u heeft 30 dagen retour garantie als het u niet bevalt.

Deze actie eindigt Zo. 31 mei   DUS KOOP NU!   Op is Op!  Nog: 

Ga direct naar onze webshop of neem contact op met onze Domotica-specialisten. Maak gebruik van deze exclusieve kortingsactie.

Onze andere oplossingen:

Comfortabel wonen

Woon comfortabel door alle apparaten in huis met elkaar te laten communiceren. Regel automatisch uw verlichting en de temperatuur in huis. Met uw smartphone kun u automatisch uw gordijnen en rolluiken openen en sluiten, net als uw deuren. Maar u kunt ook uw vijverpomp inschakelen met uw smartphone.

Als u klaar bent met werken, zet u de verwarming thuis aan, wanneer u in uw auto stapt. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bestel het Domotica Starterspakket (€.280,95 > €.237,-)

 

[youtube width="600" height="400"]https://youtu.be/sOG_ng9Uhnk[/youtube]

 

Lage energiekosten

Bespaar geld op uw energierekening en verdien uw aankoop snel en eenvoudig terug. Je krijgt gedetailleerd inzicht in uw energieverbruik.

iQ-Domo-Energy-kit-1024x728Inzicht in het energieverbruik is de eerste stap naar een besparing. Daarna gaat u slimmer om met energie, door bijvoorbeeld boilers en de verwarming automatisch uit te schakelen, als u van huis bent.

Bestel het Domotica Energiepakket (€.418,00 > €.337,-)

Heb je vragen?

Heb je vragen? Bel dan 013 - 51 36 111. We vinden het leuk als jij vragen hebt en beantwoorden deze met enthousiasme!