Latest Blogposts

Preventief Alarmsysteem

Preventief Alarmsysteem

Preventief Alarmsysteem met Meerwaarde!

Preventief Alarmsysteem aanschaffen? Echte veiligheid is het voorkomen van problemen. Met een preventief alarmsysteem is een inbraak of ongeval te voorkomen. Het is overigens beter om te voorkomen dan te genezen. Met een preventief alarm wordt actief gemeld, wanneer er iets mis is.

De alarmsystemen die we aanbieden zijn samengesteld volgens dé nieuwste technieken. Daarbij zijn deze systemen moeiteloos uit te breiden met allerlei modules. Onze preventieve alarmsystemen zijn geavanceerd en betaalbaar.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? We informeren u graag...

Preventieve alarmering

De iQ-Domo Security pakketten voorkomt u problemen. Deze preventieve alarmering heeft bijgeleverde sensoren, die 's-nachts en bij uw afwezigheid. Het systeem kan direct een alarmsignaal geven en uitsturen. Zo houdt u preventief ongenode gasten buiten de deur!

Het systeem kan worden uitgevoerd met koolmonoxide- (CO) & rookmelders, welke met elkaar in verbinding staan en met het systeem zijn gekoppeld, waardoor een alarm altijd wordt doorgemeld naar een plaats of omgeving waar u deze hoort of ziet.

Preventief Alarmsysteem Beveiliging

In tegenstelling tot de meeste alarmsystemen, die pas alarm geven als de inbrekers al binnen zijn, werkt ons iQ-Domo alarmsysteem preventief! Met de 'Sleep Mode' kunt u 's-nachts met een camera en/of een bewegingssensor alle verlichting (zowel binnen als buiten) ineens aanschakelen en de camera's laten opnemen.

Overdag met de  'Home mode' werkt uw deursensor en uw bewegingssensor als een deurbel en kunt u een attentie-bericht naar uw Smartphone doorsturen. U weet dus direct wanneer er iemand in de buurt van uw woning is.

Wanneer u van huis weg bent kunt u via de 'Away Mode' ook meldingen ontvangen en alle camerabeelden overal live bekijken! Dit kan gemakkelijk met bijvoorbeeld uw smartphone.

Alarmsignalen

Bij onraad kunnen er verschillende meldingen worden doorgegeven. Dit zijn de mogelijkheden:

  • Pop-up melding en/of e-Mails of Sms’jes worden uitgestuurd naar uw of andermans smartphone (buren of relaties).
  • Sirenes laten afgaan (op plaatsen waar u het hoort) en verlichting worden aangestuurd.
  • Camera’s kunnen direct van de situatie opnames maken. De beelden worden in uw eigen portal veilig, privé en zeker opgeslagen.
  • Meldingen kunnen naar derden worden doorgestuurd. Hierdoor is het systeem uitermate geschikt voor Sociale alarmering.

De beveiligingspakketten

We hebben verschillende pakketten samengesteld. Deze standaard pakketten zijn eenvoudig uit te breiden met allerlei andere betaalbare domotica oplossingen. De pakketten:

Hebt u behoefte aan persoonlijk advies? Bel dan met onze specialisten via telefoonnummer 013 - 51 36 111.