Page content

Easy-Lock elektronische toegang


Uw toegangsbeheer goed geregeld met Easy-Lock elektronische cilinders.

Easy-Lock elektronische cilinder easy-lock

Deuren openen zonder sleutel!

Toegang zonder sleutels

Easy-Lock, elektronische deurcilinders systeem is een van de meest complete en flexibele elektronische toegangsoplossingen in de markt.

Easy-Lock cilinders zijn universeel toepasbaar en met verschillende technieken multifunctioneel aanstuurbaar:

Pincode - Vingerafdruk - RFID Transponder-Tag - GSM - Afstandsbediening - Noodsleutel - WebControlled Gezichtsherkenning - al dan niet in combinaties.

Easy-Lock heeft zijn kwaliteit reeds velen jaren bewezen (inmiddels 4e generatie). De producten zijn Duits-degelijk, betrouwbaar, veilig, eenvoudig te installeren en zeer concurrerend in tegenstelling tot de meeste alternatieven.

Easy-Lock is verkrijgbaar als complete DHZ-kits:

Easy-Lock EL-4001 tse4001 Binnendeur 1-code     EL-4001

Easy-Lock EL-5013 tse_5013   Afstandsbediende  EL-5013

Easy-Lock EL-5011 tse_5011  Pincode bediende   EL-5011

Easy-Lock EL-5012 tse_5012Vingerafdruk &Pincode EL-5012

 • EL-4000-serie zijn de complete kits voor binnendeuren, verkrijgbaar in Wit en Matchroom.
 • EL-5000-series zijn de zeer complete kits voor buitendeur oplossingen, verkrijgbaar met Pincode(EL-5011), met Vingerafdruk Biosensor (EL-5012) en een uitvoering met alleen afstandsbedieningen (EL-5013).
 • EL-6000-Serie, met zeer uitgebreide product assortiment en systeem oplossingen voor professioneel toegangsbeheer.
EL-Key & NoodSleutels

EL-Key

Alle 4000-, 5000- en 6000-serie cilinders worden middels een toetsenpaneel of afstandsbediening, e.d. draadloos (veilig AES versleuteld) aangestuurd. EL-Key afstandbediening

De standaard verkrijgbare AA (pen-light) batterijen zijn geïntegreerd in de draaiknop aan de veilige binnenzijde van de deur.

Easy-Lock voor thuisDe nieuwste EL-501x serie cilinderkits standaard uitgerust met een IP54 en IP65 waterdicht toetsenpanelen en optioneel zijn de cilinders ook als volledige waterdicht (poorten, hekken, etc.) verkrijgbaar.

Ook in de EL-6000 serie zijn deze waterdichte versies verkrijgbaar.

De Easy-Lock systemen zijn veilig, betrouwbaar, comfortabel en gemakkelijk in gebruik en geschikt voor vele toepassingen.

WAAROM EASY-LOCK:

 • Betrouwbaar, eenvoudig te monteren en te gebruiken, betaalbaar, veilig.
 • Geen Sleutels of Tags nodig, Vingerafdruk of Pincode is voldoende.
 • Easy-Lock cilinders zijn veiliger dan een sleutel, geen kopieën, verlies of verstoppen.
 • Veilig: Manipulatie beschermd, Bio-sensor (Fake-Finger-Detectie), AES-dataversleuteling,
 • Past op elke deurdikte (60 tot 120mm/150mm+ verstelbaar).
 • Eenvoudige en snelle montage. Geen bekabeling, geen breekwerk, draadloos.
 • Altijd eenvoudig mee te verhuizen (huurpanden).
 • Standaard Penlight (LR6-AA) batterijen (levensduur tot 140.000 openingen).
 • 6 openingstechnieken:   Biosensor – Pincode – RFID-Tags – Afstandsbediening – GSM – Noodsleutel.
 • PC Software beschikbaar voor “Home”, “Business” of “Hotel”. Voor beheer, tijdzones, permanent open, rapportage.
 • Systeem oplossingen mogelijk tot 300 deuren / 2000 individuele gebruikers per locatie, desgewenst via Netwerk.
 • Compleet leveringsprogramma, IO-adapters voor koppelingen met andere systemen, Lan-adapters voor Netwerkkoppeling, Halve-, Anti-Paniek- , Twin-Lock cilinders, Poort-, slagboom- of Garagedeur-openers
 • Easy-Lock is uw beste keus, vanwege eenvoud, lage kosten, gemak, comfort, universeel design, veiligheid en overzichtelijk sleutelbeheer.
 • Bewezen technologie (4e generatie sloten). Zeer prijs/kwaliteit concurrerend (vergelijk!).
  Voor een enkel slot thuis of bedrijf tot complete systeem-/projectoplossingen.

Easy-Lock elektronische deurcilinder uitvoeringen:

Afstand bedienbare cilinder:   EL-5013, middels een afstandsbediening uw deur op afstand (tot 5 mtr.) openen met één knopdruk. Deze afstandsbedieningen (EL-KEY) kunnen ook als uitbreiding op alle 4000-, 5000-, en 6000-serie cilinders toegepast worden.

EL-5011 Foto-MEDPincode bedienbare cilinder:   EL-4001, EL-5011, EL-5012, EL-60xx, alle toetsenpanelen kunnen middels één (EL-4001) of meerdere pincodes de cilinder aansturen en daarmee de deur ontgrendelen. Bij de 5000,- en 6000,- serie kunt u iedereen een persoonlijke pincode geven.

Biometrisch bedienbare cilinder:   EL-5012 en de EL-6012 hebben een toetsenpaneel, waarmee u naast de pincodes en afstandsbedieningen (EL-KEY) de cilinder kunt aansturen met een vingerafdruk scanner, deze vingerafdrukscanner is bedrijfszeker en voorzien van zgn. "Life Finger Detectie", waardoor er geen kopieën van vingers geaccepteerd kunnen worden. Deze zelfde techniek wordt gebruikt op VdE goedgekeurde kluizen.

Tag (RFID) bedienbare cilinder:   In de 6000 serie zijn diverse oplossingen mogelijk om u deur middels een sleuteltag of kaartje te openen. Deze techniek is beschikbaar in een toetsenpanneel of in vaste tagreader units die op 230VAC naast de deur kunnen worden ingebouwd. Bel ons voor meer informatie.

Domotica aansturing, slagboom-of garagedeuraansturing, hotel oplossingen, LAN besturing, GSM openers, Software pakketten, enz. zijn beschikbaar als oplossingen binnen de zeer uitgebreide EL-6000 System serie, waarmee complete sluitplan- en projectoplossingen kunnen worden gerealiseerd. Bel ons voor meer informatie.

Easy-Lock toepassingen: 

 • Huis en privégebruik
 • Bedrijf
 • Winkels
 • Zorgwoningen
 • Scholen, Kinderdagverblijven, Crèches
 • Sportaccommodaties
 • Verhuursector (Zakelijk-, Kamers- en Woningverhuur)
 • B&B vakantiewoningen verhuur
 • Hotels
 • Uw toepassing

Veilig - Gemakkelijk - Comfortabel - Goedkoper

Veiliger:  Sleutels zijn de zwakste schakel in toegangsveiligheid. Deze sleutel raakt u nooit meer kwijt. Kluis Vingerprint-sml

Geen diefstal, geen verlies, geen extra sleutel kopieën, geen misbruik, u hoeft geen sleutels meer te verstoppen.

Het systeem is manipulatie beschermt met een tijdblokkering na herhaaldelijk foute code-ingaven.

De Easy-Lock vingerprint scanner is voorzien van "Fake-Finger-Detectie", ofwel valse vinger herkenning en is als eerste en enige gecertificeerd voor hoogwaardige kluizen met deze zelfde techniek, welke Pro-ID in projecten aanbied.

Gemakkelijker: Alleen een veilige code invoeren is genoeg om binnen te komen, bij de versie met vingerafdruk biedt u enkel uw vinger aan en de deur gaat open.

Eenvoudig toegangsbeheer, middels softwarematige toegangsrechten en blokkeer mogelijkheden.

Comfortabeler: Geen sleutel meer meenemen, en dus ook niet verliezen. Deze heeft u altijd in uw hoofd en niet meer aan uw sleutelbos.  Voor noodgevallen kunnen de sloten evt. met de standaard meegeleverde noodsleutel alsnog worden geopend.

Goedkoper:  Diverse onderzoeken hebben aangetoond dat elektronische toegangssystemen uiteindelijk, buiten de factoren als veiligheid en comfort, goedkoper zijn dan mechanische systemen. Het verlies van bv. een hoofdsleutel brengt enorme kosten met zich mee voor het vervangen en organiseren van alle sloten en sleutels en u heeft nog steeds een qua kosten kwetsbaar toegangssysteem. Het niet terugontvangen of verlies van een sleutel kan direct tot hoge kosten leiden.

Alleen de deurcilinder vervangen

tse montage 1-smalDe Easy-Lock elektronische cilinder vervangt uw huidige cilinder, dus alle huidige sleutelfuncties van uw slot en is geschikt voor binnen en buitengebruik.

Easy-Lock kan worden gemonteerd zonder bekabeling, breekwerk of verdere ingrepen.

Easy-Lock communiceert draadloos met het code-paneel of de afstandsbediening.

Easy-Lock MontageHet enige wat uw moet doen is de deurcilinder te vervangen, code-paneel ophangen en uw code(s) of vinger(s) inprogrammeren.

Hierna heeft u een probleemloos, veilig en comfortabel toegangssysteem. Het systeem is met de duidelijke Nederlandstalige montagehandleiding eenvoudig zelf te monteren.

Groot voordeel bij appartementen en huurpanden (ook zakelijk) is dat u de cilinder weer kunt terug wisselen en uw Easy-Lock mee kunt verhuizen met alle instellingen naar een volgende pand.

Uw code of vinger is uw sleutel

6-cijferige codes zorgen voor meer dan een miljoen verschillende codes, vingerafdrukken zijn wereldwijd uniek en de sensor is voorzien van een Real-Life functie, waarbij alleen een echte levende vinger geaccepteerd wordt. De communicatie tussen het toetsenpaneel of afstandsbediening is voor zien van AES encryptie.

Sluitplan

Middels de beschikbare Home - Business - Hotel software versies, kunt u eenvoudig een geheel sluitplan maken. Hiermee kunt u bepalen Wie, Wanneer Waar toegang heeft.

Iedereen krijgt een eigen IDentificatie code, waardoor in het historische overzicht, het toegangsgebruik ook altijd te tracering is, wie is waar en wanneer binnen geweest.

Het invoeren van elektronische toegangssystemen is een éénmalige investering die zich in korte tijd laat terugverdienen.

Besparing:

Uw sleutelbeheer en sleutelkasten weg, eenvoudig middels software de toegangsregels centraal instellen. U kunt zich misschien wel voorstellen wat de kosten zijn als iemand een sleutel verliest, waarmee op verschillende en essentiële plaatsen toegang te verkrijgen is. (cilinders vervangen en nieuwe sleutels uitdelen is dan de enige kostbare oplossing).

Ook voor Garagedeuren en Slagbomen.

garagedeur-smallerEasy-Lock is uit te breiden met een afstandsbediening (EL-Key), deze kan gebruikt worden voor het openen van de deuren naast het code-paneel of de vingerafdruk mogelijkheid.

Maar ook voor het openen van Garagedeuren en Slagbomen is deze afstandsbediening (EL-Key) zeer eenvoudig in gebruik.

Al vanaf 5 meter afstand kunt u uw deur, garage, slagboom, enz. openen door het drukken op de EL-Key. Ook kunt deze in een automatische comfort-modus zetten, waarmee 15 minuten lang alle deuren, enz. automatisch opengaan zonder dat u hoeft te drukken.

Speciale oplossing voor Hotels en Zorgwoningen.

Voor Hotels en Zorgwoningen is er een speciale uitvoering van de Easy-Lock beschikbaar.

Voor hotels wordt per klant een code aangemaakt, deze code is bepalend voor de periode en de locaties waar deze persoon toegang heeft. Hiermee kan hij zijn kamer, zwembad, sauna, enz. betreken alleen gedurende periode van zijn verblijf.

Voor Zorgwoningen, waar zorgverleners toegang hebben kunnen éénmalige codes worden aangevraagd bij de centrale, welke evt. maar een zeer korte periode geldig is (bv enkele uren). Dit geeft zorgverleners en nooddiensten de mogelijkheid om de woning op een veilige en acceptabele wijze te betreden, zonder deuren open te breken en zonder dat er langdurige onbevoegde codes geldig zijn.  (deze codes kunnen bv eenvoudig worden Ge-SMS-ed aan bevoegde personen of instanties.

Produkt overzicht van de Easy-Lock serie.

 EL-KITS   EL-4001 PINCODE EL-5011 PINCODE EL-5012  FINGERPRINT EL-5013 EL-KEY EL-60xx “SYSTEM” SERIE
           
Easy-Lock producten op een rij !(klik op plaatje voor Webshop-link)  EL-4001  EL-5011  EL-5012  EL-5013
EL-50xx!
Draadloos    √  √  √  √
Waterdicht    - IP65 IP54  - Alleen 602x
Max. aantal Codes   1 miljoen  1 miljoen 1 miljoen 48 EL-Keys 1 miljoen
Pincode cijfers   6 cijfers 6 cijfers 6 cijfers  - 6 cijfers
Max. Gebruikers
   6  48 48 48 2000
Aantal vingerafdrukken
  -  -  24 (*1) -  300 (*1)
Aantal EL-Keys
  5 47 47  47  1999
Veilige AES code
   
Menu Gestuurde   bediening LED
Meertalig (o.a. Ned.)
 -    -
Montage afstand paneel
  5 mtr 10 mtr
Gebruikersbeheer sluitplan
  - Via Easy-Lock PC-Software (optioneel)
Doornmaat   Naar buiten draaiend 35mm naar binnen draaiende deur 25mm  (+uitsteek cilinder)
Programmeren via Toetsenpaneel   Met Codes -  
Software koppeling   -      
Tijdfuncties    - Via Easy-Lock PC Software
Geschiedenis functies    - Via Easy-Lock PC Software
Aantal gebeurtenissen    -   √ Laatste 600 gebeurtenissen
Voeding   minipenlight  Alkaline AAA  LR06 = pen-light Alkaline AALR06
Max. openingen (3) met batterij- set (autonomie)   

Keypad 20.000

Cilinder 40.000

Keypad 32.000

Cilinder 50.000

Keypad 23.000

Cilinder 60.000

Cilinder 60.000 t/m 62.000
Batterijwissel indicatie    √
Geheugen- bescherming zonder batterijspanning    √ √ 
Mechanisch  noodslot    √  √  √ √  (opt. zonder)

1) Het aantal vingerafdrukken gaat ten koste van het aantal pincodes of EL-Keys.  

2) Direct gekoppeld mee bestellen of via EL-Software programmeren.

3) Met optimaal aangepast radiosignaal.

Hiernaast levert Pro-ID een veel uitgebreider assortiment Systeem-cilinders en -componenten (6000 serie) met IP en I/O adapters met Waterdichte-, Halve-, Twin-lock-, en Anti-paniek cilinders om een volledig sluitplan te installeren.    

Alsmede 4 Windows softwarepakketten: Light, System, System+ en Hotel oplossingen.