Page content

Easy-Lock voor Bedrijf & Project

Easy-Lock voor thuisHet Easy-Lock elektronisch toegangssysteem, vindt steeds meet een weg naar de thuisomgeving. Elektronische cilinders geven een hogere mate van veiligheid, flexibiliteit en comfort. We kunnen onze kinderen veiliger een code of vingerafdruk laten gebruiken dan ze een sleutel aan een koortje omhangen, welke verloren raakt. Met een volle tas met boodschappen kun je met de comfortfunctie van de EL-Key met één enkele druk op een knop de deur opendraaien. Elektronische toegangssystemen kunnen worden gekoppeld aan Domotica oplossingen. Onze woningen worden steeds meer een huis van de toekomst. Met Easy-Lock  en iQ-Domo kunt u eenvoudig een veilige start maken, waarbij uw privacy en dataveiligheid zijn gewaarborgd.

Voor Bedrijfsmatig gebruik zijn de volgende modellen in onderstaande cases het meest toepasbaar (zie verdere specificaties in de brochures en op onze website):

Download hier de Brochure:

EL-4001-Wit:      Binnendeur-kit Draadloos (één code voor iedereen, max. 5x EL-Key afstandsbediening mogelijk).

EL-4001-MChr:    Binnendeur-kit als EL-4001-Wit, echter in Mat-Chroom kleur uitgevoerd.

EL-5011-PIN:      Draadloos Buiten Pincode tot max 48 gebr. (mix. van Pincodes of EL-Keys mogelijk) Toetsenpanneel is IP-65 waterdicht.

EL-5012-BIO:      Draadloos Vingerafdruk-Sensor en PIN,  max. 48 gebruikers (mix PIN of EL-Keys, w.v. max. 24 vingerafdrukken). Toetsenpanneel is IP-54 waterdicht.

EL-5013-KEY:     Draadloos werkt alleen met EL-Keys afstandsbedieningen,  max. 48 gebr.

EL-Key:                Draadloze afstandsbedieningen. Deze kunnen als uitbreiding worden gebruikt.

PI-Folder Easy-Lock 2014 2b

Case-1: Zorgeloze toegang.

Geef zorgverleners en Mantelzorgers betrouwbaar toegang.

draaideurautomaat-PI-!Middels een EL-5011-PIN of EL-5013-Key geeft u zorgverleners eenvoudig toegang tot een extramurale zorgwoning.

Deze elektrische cilinders kunnen worden gekoppeld met een Video-deurintercom en/of draaideurautomaten.

 

 

Zie: Ook onze: Smart-Bell Wi-Fi deurintercom.

 

Case-2: Geen ongewenste gasten binnen.

Insluiping is aan orde van de dag.

Zakelijke klanten hebben bv. de EL-3000-Basic en EL-5001-PIN-Codes of EL-5002-FP gekocht om toegangsbeleid voor magazijnen, archieven, computerruimtes, personeelsingangen, enz. te verwezenlijken.

Insluiping is aan de orde van de dag, zelfs overvallen bij supermarkten vinden plaats via deze achterdeuren, waarbij een overval of insluiting plaatsvindt.

Ook voor rokers die naar buiten gaan, blijven deze deuren vaak onnodig en onveilig open. met de tijdzone functie kan men bepaalde gebruikers(groepen) bepaalde tijden toegang verlenen (hiervoor is minimaal de EL-Light software noodzakelijk).

Optioneel hebben deze klanten een extra EL-Keys aangeschaft om op afstand deze deuren te kunnen openen zowel van binnenuit als van buiten bv. voor leveranciers­toegang.

De voordeur kan op vaste tijden permanent worden ontgrendeld, gedurende de dag. Eerste toegang is nodig als extra veiligheid, daarna is de deur open tot einde permanent-tijd of eerder door Pincode (of vinger of EL-Key) toelating.

 

Case-3: Flexibele door veel personeelswisselingen.

Klanten hebben de EL-5002-FP gekocht om personeel binnen te kunnen laten. Omdat het personeelsbestand sterk wisselt, maakt men gebruik van de vingerafdruk optie, zodat er geen wildgroei ontstaat in de verspreiding van sleutels (kopieën) en Pincodes (aan vrienden en onbevoegden).

Hiernaast maakt men gebruik van de m.b.v. de software bepaalde tijdzones, waarin in de Easy-Lock elektronische cilinders toegang mogen verlenen aan de verschillende personen.

Optioneel hebben klanten een extra EL-Key aangeschaft om op afstand de deur te kunnen openen zowel van binnenuit als van buiten.

 

Case-4: Volledig Sluitplan met Easy-Lock.

Compleet sleutelbeheer voor een gedeelte of voor het gehele bedrijf met Easy-Lock is te realiseren met EL-System tot 2000 individuele Pincodes of tot 300 Vingerafdrukken.

Hierbij is een mix mogelijk van EL-6001-PIN-Codes, EL-6002-FP en EL-6003-EL-KEY's mogelijk om personeel toegang tot bepaalde ruimtes te verlenen.

De 6000 System serie cilinders zijn speciaal ontwikkeld voor speciale en grotere systeem oplossingen voor totaal gebouw en sleutel management, met mogelijkheid van halve cilinders en Twinlocks (voor poorten), waterdichte modellen, aansturing van roldeuren, slagbomen, poorten, enz., GSM-control, koppeling met KNX (Domotica standaard) en andere gebouw-besturing systemen.

Alles kan via het LAN-netwerk met de centrale EL-System software worden verbonden. Vingerafdrukken worden centraal gelezen en via het netwerk naar de desbetreffende Easy-Lock cilinders gedistribueerd.

Hierdoor hoeven er geen sleutels meer te worden gedistribueerd, bijgemaakt en geadministreerd, met alle risico's van verspreiding, verlies, afgeven en misbruik van sleutels (vrienden en onbevoegden).

Ook bepaald men m.b.v. van de software bepaalde tijdzones waarin in de Easy-Lock elektronische cilinders toegang mogen verlenen aan de verschillende personen.

Optioneel worden er extra EL-Key 's aangeschaft om op afstand de deur te kunnen openen zowel van binnenuit als van buiten, bv vanuit de receptie tot 5 meter afstand.

Case-5: Een BN-er had Easy-Lock jaren geleden al nodig.

Een van onze bekende BN-ers, is enige jaren terug ontslagen als directeur van zijn eigen onderneming.

Doordat hij de drager was van een Master-Key / Loper-Sleutel moesten alle sloten in het bedrijf worden vervangen, om de toegang tot het bedrijf te blokkeren voor hem.

Na een juridische uitspraak werd het ontslag weer ingetrokken en mocht Maurice de Hond weer binnen in zijn eigen onderneming.

Kosten: enige tientallen duizenden Euro's.

Hier zijn grote onnodige kosten gemaakt en het probleem is nog steeds niet opgelost.!!!

 

Case-6: Leveranciers binnenlaten.

Met Easy-Lock regelt u de toegang middels codes voor een leveranciersdeur, waar leveranciers hun spullen in de stad (met milieuzones en toegangs­beperking/verbod overdag), 's-nachts hun spullen in een bufferruimte kunnen zetten.

Verschillende toeleveranciers hebben ieder hun eigen individuele codes voor dag-, nacht en vaste slottijden als autorisatie toegekend gekregen.

Hierdoor is er alleen toegang door deze personen en men kan achteraf controleren in de rapportage en logbestanden, wie, wanneer is geweest. Hierdoor is de verantwoordelijk van het gebruik van de Pincodes groot.

 

VOOR PROJECTEN:

Voor projecten hebben we een groot aantal standaard en specifieke Easy-Lock cilinders en hulpmiddelen beschikbaar om in u behoefte te voorzien.

Project cilinders kunnen bv tot 1200 gebruikers en 300 vingerafdrukken herbergen, voor deze toepassingen zijn er de softwarepakketten EL-SYSTEM en EL-SYSTEM+ beschikbaar, alsmede onze EL-SERVICE, waar wij het gehele sleutelbeheer uit handen kunnen nemen.

Specifieke toepassingen kunnen worden gerealiseerd met de Systeem componenten, waaronder de EL-Control en de GSM-control, maar ook EL-Halve- en EL-TwinLock cilinders en een EL-Switch zijn beschikbaar om aan de meest voorkomende behoeften te voorzien.

EL-Control voor het openen van slagbomen en poorten, alsmede apparaat bediening.

GSM-Control voor het openen vanaf elk telefoonnummer, waar dan ook in de wereld.     U opent de deur eenvoudig door naar de GSM-Control te bellen, deze gooit de hoorn meteen op als deze een geautoriseerd nummer herkend (bv uw GSM) en u heeft geen belkosten (ook kan er met Pincodes worden gewerkt).