Page content

Toegangsoplossingen met Elektronische deurcilinders

 

Easy-Lock cilinder easy-lock logo

Deuren openen zonder sleutel.

Easy-Lock elektronische deurcilinders zijn de meest eenvoudige en complete elektronische toegangssysteem oplossingen in de markt.

Elektronische deurcilinders, vervangen de sleutelfunctie van de meest toegepaste Europrofiel deurcilinder. Daardoor kunt zoals met een normale sleutel de deur zowel op het nachtslot draaien, dan wel de dagschoot bedienen ofwel de deur opendraaien.

Deze systemen onderscheiden in verschillende gebruiksmogelijkheden. Hierbij direct een onderscheid te maken in de wijze met welke aansturing de deurcilinder wordt geopend cq. ontgrendeld.

In de keuze welke oplossing te kiezen dient de gebruiker centraal te staat.

Alle EL-4000-, EL-5000- en EL-6000-serie cilinders worden middels een toetsenpaneel of afstandsbediening, draadloos aangestuurd. Deze draadloze verbinding is beveiligd volgende de AES encryptie methode, vergelijkbaar met die van bankpassen. De voeding wordt voorzien middels standaard verkrijgbare AA (pen light) batterijen, deze zijn geïntegreerd aan de veilige binnenzijde van de draaiknop en in het toetsenpaneel.

De nieuwe EL-501x serie toegangssysteem cilinderkits zijn standaard uitgerust met een IP54 en IP65 waterdicht toetsenpanelen en optioneel zijn de cilinders ook als volledige waterdicht (poorten, hekken, etc.) verkrijgbaar.

EL-60xx serie is een complete "system" serie, met zeer uitgebreide mogelijkheden en componenten voor volledig sluitbeheer in project en hotel oplossingen, draadloos via LAN en met tot 2000 gebruikers, waarvan 300 vingerafdrukken. Ook in de EL-6000 serie zijn deze waterdichte versies verkrijgbaar.

De Easy-lock systemen zijn veilig, betrouwbaar, comfortabel en gemakkelijk in gebruik en geschikt voor vele toepassingen.

 

Elektronische toegang deurcilinders - Voorbeelden:

Afstandsbediening gestuurde cilinder-kit: EL-5013. U kunt middels een afstandsbediening uw deur op afstand (tot 5mtr) openen. Deze afstandsbedieningen (EL-KEY) kunnen ook als uitbreiding op alle 4000-, 5000-, en 6000-serie draadloze deurcilinders toegepast worden.

Pincode bedienbare cilinder: EL-4001, EL-5011, EL-5012, EL-60xx, alle toetsenpanelen kunnen middels één (EL-4001) of meerdere pincodes de cilinder aansturen en daarmee de deur ontgrendelen. Bij de 5000,- en 6000,- serie kunt u iedereen een persoonlijke pincode geven.

Biometrisch bedienbare cilinder: EL-5012 en de EL-6012 hebben een toetsenpaneel, waarmee u naast de pincodes en afstandsbedieningen (EL-KEY) de cilinder kunt aansturen met een vingerafdruk scanner, deze biometrische sensor is zeer bedrijfszeker en voorzien van zgn. "life finger detectie"(veiligheid), waardoor er geen kopieën van vingers geaccepteerd kunnen worden. Deze zelfde techniek wordt gebruikt op VdE goedgekeurde kluizen.

Tag (RFID) bedienbare cilinder: In de 6000 serie zijn diverse oplossingen mogelijk om u deur middels een sleutel-tag of kaartje te openen. Deze techniek is beschikbaar in een toetsenpaneel of in vaste tagreader units die op 230VAC werkt en naar de deur kan worden ingebouwd. Bel ons voor meer informatie.

Hiernaast leveren wij elektronische deurcilinders, waarbij u middels een RFID-TAG of Transponder-kaartje, direct op de cilinder de deur kan openen. Ook zijn hiervoor elektronische deurbeslagen verkrijgbaar, zelfs met het SKG***  veiligheidskeurmerk.

 

Easy-Lock is geschikt voor de volgende doelgroepen:

(download uw doelgroep info-sheets na registratie)

  • Huis en privégebruik
  • Bedrijf
  • Winkels
  • Zorgwoningen
  • Scholen, Kinderdagverblijven, Crèches
  • Sportaccommodaties
  • Woning- en Zakelijk verhuur.
  • B&B, Vakantiewoningen
  • Hotels
  • Uw toepassing

 

Veilig - Gemakkelijk - Comfortabel

Veiliger:

De mechanische sleutels is samen met zijn gebruiker het meest zwakke punt van uw toegangsbeveiliging, denk aan: verlies, diefstal, verstoppen, kopiëren.

Een elektronische sleutel raakt u niet meer kwijt, of is snel en veilig te blokkeren en te vervangen. Geen diefstal, geen verlies, geen extra sleutelkopieën, geen misbruikt, u hoeft geen sleutels meer te verstoppen.

Het systeem is manipulatie beschermt met een periodeblokkering na herhaaldelijk foute code-ingaven.

De Easy-Lock vingerafdruk scanner is voorzien van "Fake-Finger-Detectie", ofwel valse-vinger-herkenning, welke als eerste en enige gecertificeerd is voor onze hoogwaardige kluizen met deze zelfde techniek (Pro-ID's kluizen).

Gemakkelijker:

Alleen een veilige code invoeren is genoeg om binnen te komen, bij de versie met vingerafdruk biedt u enkel uw vinger aan en de deur gaat open.

Comfortabeler:

Geen sleutel meer meenemen, en dus ook niet verliezen. Deze heeft u altijd in uw hoofd en niet meer aan uw sleutelbos. Voor noodgevallen kunnen de sloten evt. met de standaard meegeleverde noodsleutel alsnog worden geopend.

 

Eenvoudige installatie - cilinder vervangen - codes toekennen - klaar:

De Easy-Lock elektronische cilinder vervangt uw huidige cilinder, dus alle huidige sleutelfuncties van uw slot en is geschikt voor binnen en buitengebruik.

Easy-Lock kan worden gemonteerd zonder bekabeling, breekwerk of verdere ingrepen.

Easy-Lock communiceert draadloos met het code-paneel of de afstandsbediening. Het enige wat uw moet doen is de cilinder te vervangen, code-paneel ophangen en uw code(s) of vinger(s) inprogrammeren. Hierna heeft u een probleemloos, veilig en comfortabel toegangssysteem. Het systeem is met de duidelijke Nederlandstalige montagehandleiding eenvoudig zelf te monteren.

Groot voordeel bij appartementen en huurpanden (ook zakelijk) is dat u de cilinder weer kunt terug wisselen en uw Easy-Lock mee kunt verhuizen met alle instellingen naar een volgende pand.

 

Uw code of vinger is uw sleutel:

Bij de pincode units (EL-5011-PIN) zorgt een 6-cijferige code voor meer dan een miljoen verschillende codes.

Bij de biometrische cilinder-kit (EL-5012-BIO), zorgt uw persoonlijke unike vingerafdruk, voor de hoogste veiligheid, vingerafdrukken zijn wereldwijd uniek en daarnaast is de sensor is voorzien van een Fake-Finger-Detectie" functie, waarbij alleen een echte levende vinger geaccepteerd wordt. De communicatie tussen het toetsenpaneel of afstandsbediening is draadloos en voorzien van de als meest betrouwbare geachte AES encryptie.

Besparing:

Uw sleutelbeheer en sleutelkasten weg, eenvoudig middels software de toegangsregels centraal instellen.

U kunt zich misschien wel voorstellen wat de kosten zijn als iemand een sleutel verliest, waarmee op verschillende en essentiële plaatsen toegang te verkrijgen is. (cilinders vervangen en nieuwe sleutels uitdelen is dan de enige kostbare oplossing).

 

Systeem oplossingen:

Easy-Lock "System" EL-60xx beschikt over een diversiteit aan modules voor o.a. aansturing en detectie.

Denk hierbij aan slagboom- en garagedeur besturing, hotel oplossingen, Domotica-koppelingen, Online LAN besturing, GSM openers, Software pakketten, enz. voor het maken van sluitplan- en projectoplossingen. Bel ons voor meer informatie.

Ook voor Garagedeuren en Slagbomen.

Easy-Lock is uit te breiden met een afstandsbediening (EL-Key), deze kan gebruikt worden voor het openen van de deuren naast het code-paneel of de vingerafdruk mogelijkheid.

Maar ook voor het openen van Garagedeuren en Slagbomen is deze afstandsbediening (EL-Key) zeer eenvoudig in gebruik.

Al vanaf 5 meter afstand kunt u uw deur, garage, slagboom, enz. openen door het drukken op de EL-Key. Ook kunt deze in een automatische comfort-modus zetten, waarmee 15 minuten lang alle deuren, enz. automatisch opengaan zonder dat u hoeft te drukken.

Sluitplan:

Middels de beschikbare Home - Business - Hotel software versies, kunt u eenvoudig een geheel sluitplan maken. Hiermee kunt u bepalen Wie, Wanneer Waar toegang heeft.

Iedereen krijgt een eigen IDentificatie code, waardoor in het historische overzicht, het toegangsgebruik ook altijd te tracering is, wie is waar en wanneer binnen geweest.

Het invoeren van elektronische toegangssystemen is een éénmalige investering die zich in korte tijd laat terugverdienen.

 

Domotica, Gebouwautomatisering, Slimme Woning, Smart-Home, Internet of  Things:

Easy-Lock toegangssystemen, kunnen eenvoudig worden gekoppeld met uw Domotica systeem, middels de beschikbare koppel modules. Het systeem is voorbereid op de toekomst van alles wat de toekomst van Domotica of Internet of Things te bieden heeft.

 

"Smart Rental System"

Pro-ID heeft een totaal verhuursysteem ontwikkeld, voor de verhuurmarkt, waarbij elektronische toegangssystemen (met intercomsysteem) en Domotica geïntegreerd zijn.

Denk hierbij aan bv. de verhuur branche (unit verhuur), hotels, vakantiewoningen, enz., waar na een korte of langere verblijfsperiode de toegang automatisch geblokkeerd word en automatisch de verlichting, verwarming, en verdere voorzieningen uitgeschakeld kunnen worden.

Dit ter voorkoming van onnodig energieverbruik en mogelijk misbruik na de verhuurperiode.

 

Speciale oplossingen voor Hotels, Vakantieverhuur en Zorgwoningen.

Voor Hotels en Zorgwoningen is er een speciale uitvoering van de elektronische toegang beschikbaar. Hierbij onderscheiden we een Offline systeem en een Online systeem.

Voor hotels wordt per klant een code aangemaakt, deze code is bepalend voor de periode en de locaties waar deze persoon toegang heeft. Hiermee kan men zijn kamer, zwembad, sauna, enz. betreden alleen gedurende periode van zijn verblijf.

Voor Zorgwoningen, waar zorgverleners toegang hebben kunnen éénmalige en tijdelijke codes (b.v. een half uur geldig) worden aangemaakt.

Dit geeft zorgverleners en nooddiensten de mogelijkheid om de woning op een veilige en gecontroleerde wijze een woning te betreden, zonder deuren open te breken en zonder dat er langdurig codes geldig zijn. Deze codes kunnen bv eenvoudig worden ge-SMS-ed aan bevoegde personen of instanties.

 

0 reacties op “Toegangsoplossingen met Elektronische deurcilinders

Plaats een reactie


*