Page content

Elektronische toegang voor Thuis en Projecten

Easy-Lock voor thuis.

Easy-Lock voor thuisHet Easy-Lock elektronisch toegangssysteem, vindt steeds meer een weg naar de thuisomgeving. Elektronische cilinders geven een hogere mate van veiligheid, flexibiliteit en comfort. We kunnen onze kinderen veiliger een code of vingerafdruk laten gebruiken dan ze een sleutel aan een koortje omhangen, welke verloren raakt. Met een volle tas met boodschappen kun je met de comfortfunctie van de EL-Key met één enkele druk op een knop de deur opendraaien. Elektronische toegangssystemen kunnen worden gekoppeld aan Domotica oplossingen. Onze woningen worden steeds meer een huis van de toekomst. Met Easy-Lock  en iQ-Domo kunt u eenvoudig een veilige start maken, waarbij uw privacy- en data- veiligheid zijn gewaarborgd.

Zorg: Geen sleutelkastjes aan de deur A.U.B.

Voor zorgtoepassingen is Easy-Lock een uitstekende alternatief voor de vaak zeer onveilige sleutelkastjes. Het aantal inbraken via een sleutelkastje neemt meer en meer toe. Een sleutelkastjes aan de deur is een indicatie voor een adres waar kwetsbare mensen wonen.

Uitvoeringen:

EL-5011 Foto-MEDBinnendeur: Draadloos (één code voor iedereen, max. 5x EL-Key afstandsbediening mogelijk). Verkrijgbaar in Wit of Matchroom.

Pincode:  Draadloos Buiten Pincode tot max 48 gebr. (mix. van Pincodes of EL-Keys mogelijk) Toetsenpaneel is IP-65 waterdicht.

Vingerafdruk:  Draadloos Vingerafdruk-Sensor en PIN,  max. 48 gebruikers (mix PIN of EL-Keys, w.v. max. 24 vingerafdrukken). Toetsenpaneel is IP-54 waterdicht.

Afstandsbediening gestuurde kit:  Draadloos werkt alleen met EL-Keys afstandsbedieningen,  max. 48 gebr.

Afstandsbediening:  Draadloze afstandsbedieningen. Deze kunnen als uitbreiding worden gebruikt.

winkelen

Toepassingsvoorbeelden:

Voor thuisgebruik zijn de volgende modellen in onderstaande cases het meest toepasbaar (zie verdere specificaties in de brochures en op onze website):

Case-1: Lage investering.

Klanten hebben de EL-4001 (binnendeur) of EL-5011-PIN gekocht om snel een eenvoudig binnen te kunnen. En ook speciaal voor hun kinderen die uit school komen, zodat deze geen sleutels meer bij zich hoeven te hebben.

Optioneel hebben klanten bij de EL-4001 of de EL-5011-PIN een extra EL-Key aangeschaft om op afstand de deur te kunnen openen zowel van binnenuit als van buiten.

Case-2: Extra zekerheid tegen misbruik door vingerafdruk.

Klanten hebben de EL-5012-BIO gekocht om snel een eenvoudig binnen te kunnen, met het comfort van het aanbieden van één enkele vinger om de deur te openen.

En speciaal voor hun schoolgaande kinderen, dat ze zonder dat hun vriendjes of andere “geïnteresseerden” de Pincode afkijken. Ook hier kunnen ze deur openen zonder sleutels bij zich hoeven te hebben. De Biosensor is voorzien van veiligheid op het hoogste niveau. Deze Biosensor beschikt over een (Duits V.d.S.) gecertificeerde kluisslot-technologie en is voorzien van levende vinger herkenning “Fake Finger Detection”

Optioneel hebben klanten een extra EL-Key aangeschaft om op afstand de deur te kunnen openen zowel van binnenuit als van buiten (bv vanuit een bovenwoning de deur openen op afstand)

Case-3: Sleutelhanger, afstandsbediening met extra comfort.

Klanten hebben de EL-5013-KEY gekocht om snel een eenvoudig binnen te kunnen. Deze EL-Key is een sleutelhanger, welke u aan uw sleutelbos kunt hangen. Middels een comfortabele functie kunt u al ruim van te voren de EL-Key activeren in de automatische modus. Hierbij hoeft u enkel de ON-toets op het toetsenpaneel 6 seconden in te drukken en kan de EL-Key in uw zak of tas blijven zitten (bv. bij handen vol) en gaat de deur direct open na het drukken van enkel de ON-toets. De EL-Key heeft gedurende deze tijd (max. 15 minuten) radiocontact met de Easy-Lock cilinders.

Deze klanten hebben meerdere EL-Keys aangeschaft om op afstand de deur te kunnen openen om eenvoudig en comfortabel naar binnen te kunnen.

Case-4: Domotica integratie.

Klanten hebben de EL-5011-PIN of EL-5012-FP met EL-Keys en EL-Switch en EL-Control en/of GSM-Control en Systeem Software gekocht om deze volledig te kunnen integreren in hun Domotica systeem.

Met vingerafdruk en Pincodes, alsmede met EL-Keys kan men de toegang autoriseren.

Met de EL-Switch heeft men een contact interface naar andere Domotica systemen (bv. KNX of Pro-ID's iQ-Domo) om via bv een universele afstandsbediening deuren te kunnen openen. *1)

Met de EL-Control kan met een EL-Key of een Pincode of Vingerafdruk een garagedeur of een poort worden geopend of de alarmcentrale worden geactiveerd of uitgeschakeld.

Case-5: Systeemoplossing met Netwerkkoppeling.

Met de Systeem software en EL-6000-serie systeem cilinders heeft men de mogelijkheid om de Easy-Lock cilinders in tijdzones permanent open te zetten.

Deze speciale oplossing heeft een aantal extra veiligheidsaspecten, waarbij in de “Permanent-Open” tijdzones het slot pas ontgrendeld na ingaven van PIN of Vingerafdruk of EL-KEY-sturing. Ook kan men voortijdig deze functie afbreken, middels identificatie.

Ook kan men netwerkkoppeling met speciale adapters maken om zodoende een realtime online beheersbaar systeem te verwezenlijken.

Hierbij kan men tot 2000 gebruikers en 300 sloten, individuele tijdzones, vakantiedagen, centraal Pincodes en Vingerafdrukken distribueren. Alsmede het uitlezen van het gebruik bij calamiteiten en voor Management Informatie Systemen.

*1) (Domotica installateurs en techneuten kunnen hierin hun hart ophalen en hierin zeer ver gaan).

winkelen