Page content

Pro-Entry - Audio-video deurintercom (SIP-compatible)

 

intercom combi

Pro-Entry is een uitermate robuuste intercom / toegangspaneel is geschikt voor kleine tot zeer grote meervoudige toegangsoplossingen.

Deze is SIP (VOIP) compatible, zodat via een SIP provider naar iedere telefoon, PC, Smartphone of Tablet kunt (beeld)-bellen.

Met deze Intercom kunt u op eenvoudige wijze nagenoeg aan alle toegang-, intercom- en telefoon wensen invulling geven.

  • VANDAALBESTENDIGE INTERCOM (optioneel)
  • TOEGANG VIA BEELD - GELUID
  • INGEBOUDE PROXIMITY LEZER EN KEYPAD
  • VERBIND MET (BEELD)TELEFOON, PC, SMARTPHONE OF TABLET.

 ProEntry Robuust

Waarom Elektronische Toegangscontrole: ‘Pro-Entry’

Pro-Entry is een deurintercom systeem dat zowel standalone als in combinatie met Pro-ID’s toegangscontrole systemen kan functioneren.

Pro-Entry heeft een stijlvol design en is geschikt voor bijna iedere omgeving. Het kunststof paneel heeft een geborsteld stalen uiterlijk waardoor het paneel een degelijke en robuuste uitstraling heeft. De ingebouwde infrarood leds rondom de camera zorgen voor een goed beeld, ook als er minder licht beschikbaar is. Het paneel is IP55 en werkt onder alle weersomstandigheden en zeer vandaalbestendig.

Installatie - Pro-Entry maakt gebruik van standaard Cat5 bekabeling en communiceert over een (aanwezig) IP netwerken is daardoor zeer eenvoudig (Plug & Play) te installeren.

Het paneel is standaard voorzien van een opbouwbehuizing. Er is ook een inbouwbehuizing beschikbaar. Daardoor is het paneel geschikt voor montage in vrijwel iedere situatie. De Pro-Entry controller is voorzien van een PoE switch, zodat geen extra voedingen noodzakelijk zijn. Door de mogelijkheid een back-up accu aan te sluiten, blijft het systeem ook bij stroomuitval werken.

Het systeem is geschikt is voor zowel kleine als grotere installaties. Middels een uitbreidings-switch is het mogelijk tot wel 100 panelen en 1000 monitoren aan te sluiten.

Werking- Pro-Entry is een eenvoudige beveiligingsoplossing, waarmee uw een bezoeker via audio en video op uw kleurenmonitor kunt indentificeren voordat u hem daadwerkelijk toegang verleent. U opent de toegang gemakkelijk vanaf de touchscreen monitor, of via een SIP verbinding met een Smartphone of Tablet. Ook kunt u een Video-mail opnemen op nemen en later terugkijken op de betreffende monitor.

Toegangsbeheer- In combinatie met toegangsbeheer is de (gratis) Net2-basis software* een van de meest economische toegangscontrolesystemen op de markt. Hierdoor is ook in de toekomst uw investering verzekerd. *Ook de upgrades zijn gratis. Zie hiervoor onze Pro-Lock informatie.

Toepassing - Met Pro-Entry beschikt u over een flexibel video-toegang-intercomoplossing die zeer ruim inzetbaar is. Zowel in de private sector, gezondheidszorg, horeca, als de zakelijke markt. Het systeem is zeer betrouwbaar en heeft een hoge kwaliteit. Hierdoor kunnen wij 5 jaar fabrieksgarantie geven op deze producten.

Pro-Entry ICONSWat is SIP?

Het “Session Initiation Protocol” ofwel SIP is een protocol om multimedia communicatie (audio-, video- en andere datacommunicatie) mogelijk te maken en het wordt onder meer gebruikt voor internet-telefonie, Voice over IP (VoIP)

Wat betekent dit voor mij?

Pro-Entry is SIP compatible, dit betekent dat u met bijna elk apparaat dat voorzien is van SIP of een SIP-applicatie kunt communiceren vanuit een Pro-Entry paneel. Hierdoor is het Pro-Entry systeem zeer flexibel. Gebruikers kunnen namelijk kiezen op welke wijze zij de oproep, vanuit het Pro-Entry paneel, willen beantwoorden. U kunt, net zoals dit nu mogelijk is met de Pro-Entry monitor, zien wie er aan de deur staat en kiezen of u toegang wilt verlenen.

SIP mogelijkheden: U kunt snel en eenvoudig één vast telefoonnummer bellen via de belknop of een appartementsnummer bellen en evt. worden doorgeschakeld als er niet wordt opgenomen. U kunt een spraak/beeld verbinding opbouwen met SIP toestellen (e.e.a. afhankelijk van uw SIP provider) of elk telefoonnummer bellen voor alleen een spraakverbinding.

Welke apparaten kan ik gebruiken om een oproep te beantwoorden?

Een smart Phone of tablet voorzien van een softphone app. een speciale desktopsoftware applicatie (PC of laptop) of via bestaande VoIP-apparatuur die SIP compatible is. En u kunt SIP naast een LAN-gekoppelde Pro-Entry monitor gebruiken.