Page content

Toegangsbeheer Standalone oplossingen

Standalone toegangsoplossingen:

Easy-Lock:

EL-5012Easy-Lock is een elektronische deurcilinder, waarbij de buitenknop vrij ronddraait als er niemand binnen mag, na ingaven van een juiste pincode binnen het daarvoor bepaald tijdvak zal het slot worden open gestuurd. De draaiknop kan nu gedraaid worden om de deur te openen.

Easy-Lock elektronische deurcilinders kunnen op iedere deur met een euro-norm-cilinder sparing worden toegepast.

De Easy-Lock cilinders maken deel uit van een volledig Easy-Lock cilinder programma, met daarin eenvoudige complete KIT oplossingen tot System en Hotel oplossingen.

Hierbij zijn oplossingen verkrijgbaar voor aansturing door Pincode, Biometrische vingerscan, RFID tags, afstandsbediening (EL-Key) en LAN ethernet koppeling. De sloten werken op standaard AA (Pen light) batterijen en worden standaard geleverd met 2 mechanische noodsleutels.

Voordelen:Deur openen zonder sleutel

  • Met deze oplossing zult u de voordelen van het werken zonder enige vorm van sleutel snel waarderen, daar uw medewerkers hun sleutel niet meer kunnen of hoeven te verliezen.
  • Codes kunnen van het toetsentableau worden beheerd en optioneel via de verschillende PC software pakketten. Waaronder het inbrengen van namen, codes. Vingerafdrukken, toegangsvensters en de beschikbaarheid van logbestanden.
  • Geen sleutelverlies. Pincodes worden per e-mail naar de klant gestuurd en kunnen eenvoudig telefonisch of via SMS nogmaals worden verstrekt.

PI-Compact TAG

Algemeen:

Een ideale autonome toegangscontroleoplossing voor binnendeuren (lage veiligheid). Een Compact systeem bevat een geïntegreerde lezer en een controle eenheid, die snel en eenvoudig te installerenPI-NET RDRD zijn. Enkel aangesloten aan een voeding en een slot, wat kan er eenvoudiger zijn? Eenvoudig beheer van kaarten door het gebruik van kaartsets maakt het beheer van het systeem zeer gemakkelijk. Compact systemen zijn leverbaar in Proximity- en Magneetstrip- en Toetsenpaneel- varianten. Een Compact systeem is ideaal voor kleinere sites.

Pro-ID’s PI-Compact TAG systeem is een toegangscontrole systeem voor één enkele deur.
Alle elektronica bevindt zich binnen in de behuizing van de lezer. Compact systemen zijn een effectieve oplossing voor interne- of externe deuren met een laag risiconiveau.PI-NET-TAG

PI-NET CARDSHet systeem maakt gebruik van Tag’s, deze RFID techniek is verkrijgbaar als sleutelhangers of in de vorm van ISO kaarten (zoals bankpasjes).

PI-NET StickerTagOok zijn er stickertags verkrijgbaar om op uw bestaande pasjes of andere media te plakken, zodat de gebruikers niet weer een extra pasje of sleutel-tag krijgen.

Werking:

Het systeem wordt geleverd met twee kaarten of tags per gebruiker. De gebruikerskaarten of -tags zijn gebruiksklaar zodra het systeem geïnstalleerd is.
Elke gebruikerskaart of -tag wordt geleverd met een bijbehorende schaduwkaart of -tag.
Wanneer gebruikerskaarten of -tags worden verstrekt, wordt de naam van de gebruiker op de schaduwkaart genoteerd.
Als een gebruiker de toegang geweigerd moet worden of als een gebruikerskaart is verloren, wordt de schaduwkaart of -tag met de naam van de gebruiker bij alle lezers op die locatie ingelezen.
Deze eenvoudige actie zorgt ervoor dat de gebruikerskaart ongeldig wordt. Er kan een nieuwe gebruikerskaart of tag aan die gebruiker verstrekt worden.
Er kunnen extra functies d.m.v. de proximity functiekaartset aan het systeem worden toegevoegd.
Deze functies omvatten zaken als zone toepassingen, waarmee de toegang op basis van de kaart- of tagkleur wordt beperkt.
De lezers hebben een IP67-classificatie en zijn geschikt voor extern gebruik.
Het RFID systeem is geschikt voor maximaal 10.000 gebruikers op één locatie.

PI-Compact KEY

Algemeen:

Een ideale autonome toegangscontroleoplossing voor binnendeuren (lage veiligheid). Een Compact systeem bevat een geïntegreerde lezer en een controle eenheid, die snel en eenvoudig te installeren zijn. Enkel aangesloten aan een voeding en een slot, wat kan er eenvoudiger zijn? Eenvoudig beheer van kaarten door het gebruik van kaartsets maakt het beheer van het systeem zeer gemakkelijk. Compact systemen zijn leverbaar in Proximity- en Magstripe- en Toetsenpaneel- varianten. Een Compact systeem is ideaal voor kleinere sites.

PI-NET RDRDS KL PI-NET RDR-MetalPro-ID’s PI-Compact KEY systeem is een toegangscontrole systeem op basis van pincodes, voor één enkele deur.
Alle elektronica bevindt zich binnen in de behuizing van de lezer. Compact systemen zijn een effectieve oplossing voor interne- of externe deuren met een laag risiconiveau (d.w.z. met kan door manipulatie aan de unit de deur openen, daar dient er een hoger niveau van beveiliging aanwezig te zijn, zoals: binnen gebruik, alarm, nachtslot, o.i.d. ).

Compact systemen kunnen op vele deuren van één locatie worden geïnstalleerd. De keypads worden geleverd metPI-NET Exit-Key zwarte of witte kapjes die aan het eind van de installatie aangebracht kunnen worden. Er is een RVS uitvoering tegen meerprijs leverbaar, voor een hogere vandaalbestendigheid en een robuust design.

  • Naar wens geleverd met een wit of zwart front.PI-NET maten 
  • 3 maten : 143x75 - 100x50 – 78x38mm
  • tot 8-cijferige codes
  • Max. 50 codes
  • Optionele vergrendeling na 20-cijfers fout ingraven
  • Deurontgrendelingstijd: 1 - 60 seconden

Werking:

Als een geldige code wordt ingevoerd, wordt toegang verleend. De codes kunnen via het keypad d.m.v. de mastercode worden gewijzigd. Een PI-Compact keypad heeft twee draden die aangesloten worden op de deuropener en twee draden die aangesloten worden op de voeding. Er zijn ook twee draden die op een PI-EXIT drukknop (deur openen van binnen) aangesloten kunnen worden. Alle instellingen en codes worden via het keypad d.m.v. de mastercode geprogrammeerd.

PI-Switch

Algemeen:

PI-Switch2PI-Switch is een toegangscontrole systeem voor één enkele deur.

De intelligentie met toegangsprivileges bevinden zich in de besturingsunit aan de veilige binnenzijde van de deur, dus binnen in het gebouw. De lezers zijn daardoor niet te manipuleren en daardoor het geschikt is voor toepassingen met een hoger risiconiveau.
Op de PI-Switch kunnen 2 lezers aangesloten worden, b.v. aan beide zijden van de beveiligde deur. Hiernaast is de PI-Switch controller voorzien van een flexibele spanningsvrije relaisoutput.
Er kunnen deurcontacten op de unit aangesloten worden waardoor bij het forceren van de deur een alarm gegenereerd kan worden.

Werking:

PI-NET PI-ProxPI-Prox en PI-Card kaarten of PI-Tags zijn gebruiksklaar zodra het systeem is geïnstalleerd.
Elke kaart of -tag wordt geleverd met een bijbehorende schaduwkaart.
Wanneer kaarten of -tags worden verstrekt, wordt de naam van de gebruiker op de schaduwkaart genoteerd.
Als een gebruiker de toegang geweigerd moet worden of als een gebruikerskaart is verloren, wordt de schaduwkaart met de naam van de gebruiker bij alle lezers op die locatie ingelezen. Deze eenvoudige actie zorgt ervoor dat de gebruikerskaart ongeldig wordt.
Pro-Lock Terrminals HORZEr kan een nieuwe kaart of tag aan die gebruiker verstrekt worden.
Er kunnen extra functies d.m.v. de functiekaart-set aan het systeem worden toegevoegd. Deze functies omvatten zaken als zone toepassingen, waarmee de toegang op basis van de kaart- of tagkleur wordt beperkt.
Het systeem is geschikt voor maximaal 10.000 gebruikers.PI-Net Active readers

Een zeer speciale nieuwe kaartlezer is de PI-Proxi-LCD lezer, waar u zelf een kleuren afbeeld op kunt uploaden, bv een logo, toegangs-, welkoms-, of weigeringsafbeelding (b.v. bel de beveiliging voor toegang). Of kies voor één van de diverse design lezers.

Met de speciale PI-NetAir USB dongle kan het display vanaf een PC worden geprogrammeerd.

Neem contact op met Pro-ID voor meer informatie.

Voor Toegangsbeheer Busnetwerk oplossingen, klik hier

Voor Toegangsbeheer PI-Net Software oplossingen, klik hier