Latest Blogposts

Sleutel vergeten, kies voor biometrische toegangscontrole.

Laatst ben ik ff met mijn dochter snel in de auto mee gereden, ik had derhalve mijn auto- (en dus huissleutels), niet meegenomen. Toen mijn dochter me thuis afzette, ging ze meteen weg, druk, druk, weet je wel. Maar ondertussen was mijn vrouw boodschappen doen. Daar sta je dan zonder sleutels! En we hebben deze echt niet onder de bloempot voor iedereen klaar liggen!!

Gelukkig kon ik gewoon binnen, zonder op mijn vrouw te moeten wachten.

Easy-Lock biometrische toegangscontrole kit.

Ik had gelukkig mijn vingerafdrukken niet vergeten, deze heb ik altijd bij me, gelukkig 10 zoals de meeste mensen.

Ik heb nl. ruim 4 jaar geleden, met zeer grote tevredenheid, een Easy-Lock biometrisch toegangssysteem aan mijn voordeur gemonteerd, een toetsenpaneel welk draadloos en veilig een elektronische deurcilinder aanstuurt.

Installatie van deze biometrische toegangscontrole kit is eenvoudig: de oude deurcilinder kan men met één enkele schroef vervangen door de elektronische variant. Het toetsenpaneel kan men vrij in de buurt van het slot ophangen (binnen 5 meter), met dubbelzijdige tape op een vlak oppervlak of met 2 schroeven.  Alle onderdelen incl. Nederlandstalige montage en gebruiksinstructie zitten bijgeleverd.

Naast de max. 24 vingerafdrukken kunnen er ook nog persoonlijke Pincodes worden geprogrammeerd en zijn er afstandsbedieningen beschikbaar.

Hiernaast zijn er kits met alleenafstandsbedieningen en met enkel pincode besturing en een eenvoudig softwarepakket beschikbaar. Voor uitgebreide wensen is er een compleet pakket aan producten verkrijgbaar om uitgebreide en professionele oplossingen, incl. uitgebreide software verkrijgbaar.