Latest Blogposts

Uw huis veilig tijdens de donkere dagen

Uw woning beveiligen tijdens de donkere dagen

De beveiliging van uw huis is tijdens de donkere wintermaanden nóg belangrijker. Deze periode is voor veel mensen hét moment van het jaar, met vaak bezoeken aan familie en vrienden. Maar ook voor inbrekers! 

"Voor inbrekers zijn deze donkere dagen hoogseizoen!"

In Nederland vinden ieder jaar ongev. 80.000 inbraken plaats. Deze inbraken zijn meestal te voorkomen met een aantal eenvoudige beveiligingsopties. Maar hoe kunt u uw huis beveiligen tijdens de donkere dagen, maar ook tijdens uw vakantie? Daar geven wij als beveiligingsspecialisten graag antwoord op en zie meteen welke meerwaarde dit systeem biedt.......

Uw huis veiliger dan het huis van de buren

Dieven wil moeiteloos en snel inbreken. Ze kijken bijvoorbeeld of u thuis bent, maar vergelijken ook de beveiliging van uw woning met die van de buren. Wanneer u betere beveiligingssystemen heeft, zullen dieven eerder inbreken bij uw buren. Uw huis is op een eenvoudige en veilige manier beter te beveiligen dan de gemiddelde woning. Dit kan bijvoorbeeld met camerabewaking, raam- en deurcontacten, bewegingssensoren en alarmsirenes. Door deze beveiligingsmaatregelen gaan deze criminelen uw huis voorbij!

Bent u thuis?

Dieven controleren in de vakantieperiode of u thuis bent. Zij hebben allerlei gewiekste manieren bedacht om dit te controleren. Maar wij hebben prachtige systemen, die doen lijken alsof u gewoon thuis bent, 's-avonds, van huis weg en tijdens de vakantie. Uw complete woning is op afstand (overal ter wereld) met uw smartphone te besturen. Zo kunt u bijvoorbeeld de verlichting automatisch aan- en uitzetten. Maar ook rolluiken en gordijnen kunnen automatisch open en dicht gaan. Zo denken dieven dat u gewoon thuis bent en zoeken ze een ander slachtoffer.

Onze beveiligingsoplossing: 

Graag geven we informatie over onze preventieve en actieve beveiligingsoplossingen. De iQ-Domo systemen zijn gebaseerd op een wereldstandaard op het gebied van betrouwbare draadloze Wat is domotica besturing.

Deze Domotica-Alarmering systemen bieden een heleboel meerwaarde t.o.v. traditionele alarmsystemen. De meeste producten hebben een meervoudige functie. Bewegingssensoren sturen overdag uw verwarming of verlichting, 's-Nachts en van huis zijn het alarmsensoren en kunt u energiebesparing inschakelen. Het deurcontact beveiligd overdag tegen insluiping, omdat alarmsirene overdag een deurbel geluid geeft. Met de ingebouwde klokfunctie en Zon-op-onder functie kunt willekeurige thuis-simulatie bepalen.

Alle (betaalbare) Domotica producten zijn te besturen met een afstandsbediening en/of met de gratis Apps. Met de Apps voor iOS en Android (Smartphones en Tablets) schakelt u het systeem (via WiFi wereldwijd) aan en uit. Bekijk live uw camerabeelden of opnames. Bestuur daarbij uw complete woning met uw afstandsbediening.

Ga met een gerust hart naar bed en van huis

METEEN BESTELLEN  - VEILIGHEID VOOROP

Het beveiligingspakket iQ-Domo Security-Plus:

Om ervoor te zorgen dat u zorgeloos op vakantie kunt, hebben we een uitermate compleet en betaalbaar pakket samengesteld. De naam van dit pakket is: iQ-Domo Security-Plus voor uw beveiliging en vooral tijdens uw vakantie en bevat de volgende beveiligingscomponenten:

Beveiligingscamera's & Video-intercom

Als we praten over beveiliging tijdens de vakantie, praten we over beveiligingscamera's. Camera's bieden u het continue spiedende oog. Kijk live naar uw beelden, overdag en ’s-nachts en naar de opgeslagen beelden van activiteit in en om uw huis. Hang een Camera achter uw voordeur en maak opnames van de bezoekers aan uw deur en voorkom insluiping en beroving. Deze beelden worden een veilig en onbereikbaar voor slecht-willende opgeslagen op uw portal in de Cloud.
Een Video-Intercom, biedt preventieve beveiliging. U kunt de bezoeker aan de deur zien voordat u hem spreekt en de deur opent. U kunt de deur desgewenst openen op afstand. U maakt een foto van de bezoeker als u het niet vertrouwd.

Verlichting

Verlichting op tijd aan en uitschakelen is de manier om preventief ongenode bezoekers te weren. Inbrekers en bedriegers staan nu eenmaal niet graag in het licht, ze willen niet gezien en niet herkend worden. Een sensor-buitenlamp kennen deze gasten allang. Maar als er bij onraad is kunt u middels een buitensensor alle verlichting binnen- en buitenshuis aangaat, dan is er toch echt reden omweg te wezen. U kunt verlichting op verschillende tijden en (evt. met vertraging) bij zonsopkomst en -ondergang schakelen.

Raam- en deurcontacten

Raam- en deurcontacten geven de status van uw deur door aan het systeem. Bij onraad kunt uw een alarmmelding uitgeven. Als u gewoon thuis bent kan een deurcontact, maar ook een bewegingssensor als deurbel functioneren. Dus insluipers via een zij of achterdeur worden meteen gedetecteerd. Als u naar bed of van huis weg gaat kunt u controleren of uw deuren en ramen afgesloten zijn.

Bewegingssensoren

Bewegingssensoren binnen werken als alarmsensoren (u kunt er nog veel meer mee aansturen), waarmee u in bepaalde situaties (Lifestyles: AWAY-SLEEP-HOME) verschillende zaken kunt aansturen, zoals diverse lampen ineens, nachtverlichting, Alarmsirenes, enz. (maar ook kunt u hiermee b.v. uw verwarming regelen). Bewegingssensoren buiten uw woning kunnen bij onraad ’s-nachts alle verlichting binnen en buiten ineens aanschakelen.

Alarmsirenes

Alarmsirenes kunnen eenvoudigweg in het stopcontact worden gestoken. Dus u kunt ze plaatsen daar waar u zelf wilt. Deze sirenes hebben een speciale functie, als ze worden verwijderd, spanningsloos worden of als het netwerk wordt verstoort, dan zal er meteen alarmmelding naar uw Smartphone worden verzonden, dus ook bij een stroomuitval in uw woning. Plaats deze sirenes op plaatsen waar u ze goed kunt horen, b.v. dicht bij de slaapkamer, of één bij de buren als u op vakantie bent. Deze sirenes zijn ook nuttig als uw rookmelder afgaat.

Paniekknop of -horloge

Paniekknop of -horloge zijn persoonlijke knoppen, welke de gehele dag bijgedragen kunnen worden. Druk de paniek- of alarmknop als u onraad hoort, ziet, of als u zich niet goed voelt of gevallen bent. Persoonlijke meldingen en alarmering kan worden uitgestuurd.

Rookmelders

Rookmelders behoren tot preventieve veiligheidsmiddelen en mogen in geen enkele woning ontbreken. Onze rookmelders zijn gekoppeld, d.w.z. dat de aan het systeem zijn verbonden en dus uw sirenes, verlichting kunnen aanschakelen, maar ook bv. rolluiken of bv. gordijnen kunnen openen, zodat uw de woning veilig en goed kunt verlaten. Naast rookmelders zijn er ook CO-melders (koolmonoxide is zeer giftig en reuk- en kleurloos). Er zijn nog zeer veel andere veiligheidssensoren voor dit systeem verkrijgbaar.

E-Mail en Pop-up

E-Mail en Pop-up (en SMS) Alarmmeldingen worden verstuurd met uw eigen persoonlijke teksten, zodat u weet wat er aan de hand is. Ook kunt u deze versturen naar uw buren, vrienden, kennissen of een alarmdienst.

In- en Uitschakelen

Aan- en Uitschakelen van het beveiligingssysteem kan middels Tag-reader met een Pincode of RF-ID-tag (sleutelhanger). Ook kunt u deze in en uitschakelen middels de App of middels een van de vele schakelaars of afstandsbedieningen voor het systeem.

Beveiliging uw woning met het Security-Plus beveiligingspakket...

Nu tijdelijk tegen een MEGA lage prijs

Ga met een gerust hart van huis!

METEEN BESTELLEN  - VEILIGHEID VOOROP